OXYGON

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Πισίνα

Στη διάρκεια της πορείας της, η Oxygon, από το 2009 μέχρι και σήμερα έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και την Ευρώπη γενικότερα. Χάρη στη συνεχή παρακολούθηση των τάσεων και την αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών, η Oxygon έχει γίνει συνώνυμο των πισινών ασυμβίβαστης ποιότητας.

Η φήμη της εταιρείας μας είναι η υποχρέωση και το κίνητρό μας ώστε τα προϊόντα μας να πληρούν όχι μόνο όλες τις απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, αλλά να περιλαμβάνουν την εφαρμογή των επιθυμιών των πελατών μας.

Σχετικά με την Oxygon

Διαθέτοντας ένα άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, επιτηρούμε την εφαρμογή των προϊόντων της πισίνας σας, εξασφαλίζουμε σωστή διαχείριση του νερού και οικονομία στη λειτουργία της πισίνας, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Η πολυετής εμπειρία μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε κατασκευές προσαρμοσμένες ακόμη και στις πιο εξειδικευμένες ανάγκες.

Ανάμεσα στα προϊόντα που προσφέρουμε είναι μια πλήρης γκάμα εξοπλισμού πισίνας και σπα και όλων των ειδών τα ανταλλακτικά καθώς επίσης και τα χημικά συντήρησης.

Θερμαινόμενες πισίνες, τζακούζι, σάουνα, χαμάμ, πισίνες ξενοδοχείων & wellness center εντάσσονται επίσης στην ποικιλία των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Επεξεργασία νερού 

Η εταιρία Oxygon από το 2010 δραστηριοποιείται στην επεξεργασία νερού για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Εκμεταλλευόμενη το πελατολόγιο της σε επαγγελματίες του χώρου των ξενοδοχείων και της εστίασης αναπτύσσει συστήματα και λύσεις στην εξυγίανση του πόσιμου νερού (φίλτρανση, αποσκλήρυνση, απιονισμός, αντίστροφη όσμωση, λύσεις στην καφεστίαση κτλ) με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ποιότητας του νερού, τη μείωση του κόστους συντήρησης του εξοπλισμού αλλά και την προστασία της υγείας του ανθρώπου.

Αναλυτικότερα:

Ανάπτυξη προϊόντων – Oxygon HardBalance®

Το HardBalance® της εταιρίας Oxygon είναι ένα σύστημα τριπλής φίλτρανσης για τον τομέα της εστίασης

Κατασκευή προϊόντων – Oxygon Filters

Η Oxygon κατασκευάζει από το 2015 τη δικιά της σειρά φίλτρων νερού Oxygon®, με τις υψηλότερες προδιαγραφές και πιστοποίηση SWISS, NSF και FDA.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση όλων των συστημάτων φίλτρανσης, επιδιορθώνει ή και εμπλουτίζει τα υπάρχοντα. Διατηρεί αρχείο και ημερολόγιο των εγκαταστάσεων, με τις απαραίτητες αλλαγές, για να επιτυγχάνεται σταθερή ποιότητα στο τελικό σημείο της κατανάλωσης, το ποτήρι σας!

Ολοκληρωμένες λύσεις Επεξεργασίας Νερού

Η Oxygon παρέχει μια μεγάλη ποικιλία οικιακών και επαγγελματικών συστημάτων αποσκλήρυνσης, αντίθετης όσμωσης, φίλτρανσης και απολύμανσης νερού, δοσομετρικών αντλιών και άλλων εξαρτημάτων για τον καθαρισμό και την επεξεργασία νερού. 

ΣΠΑ / ΤΖΑΚΟΥΖΙ / ΣΑΟΥΝΑ

Η εταιρία Oxygon από το 2011 δραστηριοποιείται στην εμπορία προϊόντων spa, jacuzzi και sauna, συνεργαζόμενη με μεγάλους ευρωπαϊκούς οίκους. Παρέχει επίσης την σχεδίαση χώρων χαλάρωσης και spa σε ιδιωτικούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους (ξενοδοχεία, ξενώνες, κέντρα αισθητικής κτλ).

Ψύξη / Θέρμανση 

Ακόμη ένας τομέας δραστηριότητας της εταιρείας Oxygon είναι η εμπορία συστημάτων θέρμανσης και ψύξης σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Καλύπτει όλη την γκάμα προϊόντων και τις μεθόδους θέρμανσης και ψύξης καθώς εμπορεύεται λέβητες για κάθε είδους καύση και συστήματα ψύξης για μικρούς και μεγάλους χώρους.

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η θέση της εταιρίας στην αγορά είναι ανταγωνιστική, χάρη στην διαρκή της ανάπτυξη, και τον εμπλουτισμό των υπηρεσιών της, επιτυγχάνοντας έτσι τον βασικό της σκοπό που δεν είναι άλλος από τη σωστή και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη από το εξειδικευμένο προσωπικό της. Σημαντικά εφόδια της εταιρίας αποτελούν οι αντιπροσωπείες και οι συνεργασίες με μεγάλους διεθνείς οίκους αλλά και με εξειδικευμένους μικρότερους προμηθευτές, με αποτέλεσμα να έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε την κατάλληλη λύση σε κάθε περίπτωση έργου ή σε κάθε αντιμετώπιση προβλήματος. Υποστηρίζουμε ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες εφαρμογές με την τεχνογνωσία που κατέχουμε αλλά και με διαρκώς ενημερωμένη γκάμα προϊόντων. Προσφέρουμε ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες στους τομείς της πισίνας και της επεξεργασίας νερού, όπως επίσης χρησιμοποιούμε και αντίστοιχης ποιότητας και καινοτομίας διαδικασίες, για την διεκπεραίωση των εργασιών μας. Χρησιμοποιούμε κατά κόρον το internet, υπηρεσίες cloud computing και μηχανογράφηση.

Επενδύουμε στις μακροχρόνιες συνεργασίες και όχι στο γρήγορο και πρόσκαιρο κέρδος. Γνωρίστε μας και γίνετε κι εσείς ένας από τους πολλούς ευχαριστημένους πελάτες μας!

Η Oxygon:

  • Αντιπροσωπεύει από το 2009 την εταιρία “Global” με ολοκληρωμένη γκάμα χημικών προϊόντων στο πεδίο του καθαρισμού και της απολύμανσης, εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ).
  • Συνεργάζεται από το 2009 με τις εταιρίες του ομίλου Fluidra (Astral, Certikin, Cepex, CTX).
  • Αντιπροσωπεύει από το 2012 την εταιρία “Pimtas” σε προϊόντα όπως πλαστικά PVC-U εξαρτήματα, σωλήνες, που χρησιμοποιούνται σε υδραυλικές εγκαταστάσεις (πισίνες, δεξαμενές, άντληση, αποχέτευση)
  • Αντιπροσωπεύει από το 2012 την εταιρία “Atlaspool” με πλήρη γκάμα προϊόντων πισίνας.
  • Αντιπροσωπεύει από το 2014 την εταιρία “PerAqua” του Αυστριακού ομίλου Praher, με πλήρη γκάμα προϊόντων πισίνας

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *