Η απόλυτη εμπειρία υδρομασάζ και swimspa

 

Oxgyon Spa

Η παραγωγή

Τα Oxygon Spas είναι αφιερωμένα σε ένα απλό όραμα: Να επιτρέπουν στα πολυάσχολα άτομα να δημιουργούν καθημερινή απόλαυση, ποιοτικό χρόνο και γενική ευεξία με μια έτοιμη όαση ακριβώς στα σπίτια τους. Η επιτυχία των Oxygon Spa σε αυτή την επιδίωξη, έχει κερδίσει πολλά εθνικά βραβεία και διεθνή αναγνώριση.
Το όραμα, το πάθος και τα ποιοτικά μας πρότυπα βρίσκονται στο επίκεντρο της εταιρείας, που εκδηλώνονται σε προϊόντα που είναι ασύγκριτα στον κλάδο, ενώ εμπνέουν τη φαντασία και αλλάζουν τον τρόπο που αισθάνεσαι.
Τα Oxygon Spas προσφέρουν τα περισσότερα καλούπια υδρομασάζ στον κλάδο, που κυμαίνονται από οικεία μοντέλα έως μεγάλα σπα στα οποία μπορείτε να κολυμπήσετε. Προσθέστε χιλιάδες συνδυασμούς επιλογών και είναι σίγουρο ότι θα έχετε ένα υδρομασάζ που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα.

Κάθε Oxygon Spa και υδρομασάζ παράγεται με την υψηλότερη ακρίβεια. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας και η έμπειρη ομάδα παραγωγής μας κατασκευάζουν κάθε σπα για να διαρκέσει αρκετά χρόνια.
Το ισχυρότερο κέλυφος σπα στον κόσμο. Η ανθεκτικότητα είναι πρωταρχικής σημασίας όταν πρόκειται για επενδύσεις στο σπίτι σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Oxygon Spa χρησιμοποιεί μια αποκλειστική ίνα. Τα καλύτερα ακρυλικά φύλλα διαμορφώνονται σε κενό αέρος και στη συνέχεια ενισχύονται με βινυλεστέρα και υαλοβάμβακα. Μετά τη σκλήρυνση, το κέλυφος λαμβάνει μια επίστρωση πλήρωσης ρητίνης, υαλοβάμβακα και ανθρακικό ασβέστιο. Προστίθενται ενισχυτικά στηρίγματα και σίδερα με γωνία 1 ίντσας για να διασφαλιστεί η μέγιστη αντοχή. Μια τελική επίστρωση πλήρωσης που εφαρμόζεται για να σφραγίσει, να κολλήσει και να σκληρύνει τη συνολική δομή.

 

Spa Series

 

Swimspa Series