Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση- επισκευή της πισίνας σας.

H εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

Η μοναδική τεχνική εμπειρία της OXYGON σας παρέχει απεριόριστες δυνατότητες στην ανακατασκευή ή και επισκευή της πισίνας σας σε περίπτωση δομικής αστοχίας.

Η ομάδα της OXYGON απαρτίζεται από τεχνικούς ειδικά εκπαιδευμένους στην τοποθέτηση του PVC liner και διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία.

Ανακατασκευή Πισίνας

Ανεξάρτητα από τον τρόπο κατασκευής της πισίνας σας (τοιχία από μπετόν, μεταλλικά, πλαστικά ή πολυεστερικά) και από την επένδυση της (βαφή, πλακάκι, ψηφίδα, τσιμεντοκονία κλπ.) αν υπάρξει διαρροή τότε δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα. Ειδικά στην περίπτωση πισίνας με βαφή απαιτείται τακτική ανανέωση της κάθε 2 περίπου χρόνια.

Τη λύση έρχεται να δώσει η OXYGON με την στεγανοποίηση της πισίνας σας με PVC Liner!
Εξασφαλίζεται 100% στεγανότητα και παρέχεται εργοστασιακή εγγύηση του κατασκευαστή της μεμβράνης διάρκειας 10 ετών ενώ χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση και παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Αποτελεί δε ένα άκρως αντισεισμικό υλικό με μεγάλη αντοχή ακόμα και αν υπάρξει ρηγμάτωση στο δάπεδο ή τα τοιχία της πισίνας.
Προσφέρουμε επένδυση με μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια που σας δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσετε την αισθητική της πισίνας σας.

Ανακαίνιση Πισίνας

Το τεχνικό μας τμήμα μπορεί να αναλάβει την ανακαίνιση της πισίνας σας με στόχο την αισθητική της βελτίωση αλλά και την αναβάθμιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού όπως πχ οι δοσομετρικές αντλίες ή νέα συστήματα οικολογικής τεχνολογίας, όπως η ηλεκτρόλυση άλατος.

Επισκευή Πισίνας

Το εξειδικευμένο Τεχνικό μας τμήμα αναλαμβάνει ακόμα την επισκευή της πισίνας σας σε περίπτωση τεχνικών αστοχιών στην κατασκευή της ή ακόμα και την μετατροπή της πισίνας σας από skimmer σε υπερχείλιση.

Εγγυημένο Αποτέλεσμα

Εκτός από την προμήθεια υψηλής ποιότητας μεμβράνης, μεγάλη σημασία έχει η εμπειρία στην τοποθέτησή του από εξειδικευμένο συνεργείο. Είμαστε περήφανοι για τον επαγγελματισμό μας, την προμήθεια μόνο προϊόντων της υψηλής ποιότητας και την εγγύηση ενός τέλειου αποτελέσματος με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Δημιουργούμε με αγάπη και αφοσίωση τις πισίνες που ονειρεύεστε για να τις χαίρεστε μια ζωή. Πισίνες κάθε τύπου, επαγγελματικές και ιδιωτικές, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου και με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και κατασκευής.

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία αποτελούμενα από ηλεκτρολόγους, τεχνίτες μηχανικούς, και υδραυλικούς κατάλληλα καταρτισμένους για:

  • Εγκατάσταση Η/Μ εξοπλισμού, αντλιών, φίλτρων, υδραυλικών δικτύων και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού
  • Διάγνωση και επισκευή όλων των βλαβών που είναι πιθανό να συμβούν σε όλο το ηλεκτρομηχανολογικό σύνολο

Είμαστε ένας συνεργάτης που θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ 2024