Η εταιρεία Oxygon, δραστηριοποιείται επί συναπτά έτη στο χώρο της κατασκευής πισίνας.

Στελεχωμένη κατάλληλα από έμπειρο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, εργαζόμαστε για την κατασκευή πισίνας με εξειδίκευση, εμπειρία και επαγγελματισμό. Σκοπός μας είναι να δίνουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες και υπεύθυνες λύσεις.

Η εταιρεία μας, μεταξύ άλλων, διαθέτει αρχιτέκτονες και διακοσμητές οι οποίοι αναλαμβάνουν το σχεδιασμό της πισίνας σας. Ακόμη, πολλές φορές υπάρχει ανάγκη παρουσίασης ολοκληρωμένων προτάσεων για την διαμόρφωση των χώρων που την περιβάλλουν. Επίσης, πολιτικούς μηχανικούς που μελετούν τους χώρους και τα εδάφη στα οποία ενδιαφέρεστε να κατασκευάσετε την πισίνα σας αλλά και χημικούς μηχανικούς που σας διαβεβαιώνουν πως η επεξεργασία νερού στην πισίνα σας θα λειτουργεί με αποτέλεσμα παρέχοντας μια καθαρή και ασφαλή πισίνα.

Οι γνώσεις που διαθέτουν τα στελέχη της και η πλούσια εμπειρία που έχουν αποκομίσει ως στελέχη και συνεργάτες μεγάλων οργανισμών και κατασκευαστών, δημιουργούν την σιγουριά ότι η Oxygon είναι σε θέση να προσφέρει αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της.

Αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας, με στόχο τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης.

Κατασκευή πισίνας με μπετόν

α) Οι πισίνες από μπετόν αρμέ : δύνανται να κατασκευαστούν σε ό,τι διαστάσεις και σχέδιο επιθυμούμε, με skimmer ή με υπερχείλιση (περιμετρικό ή πλευρικό κανάλι). Για την κατασκευή τους γίνεται εκσκαφή (βάσει σχεδίου καθορίζεται το βάθος), ακολουθεί ο ξυλότυπος (εξωτερικώς) και το σιδέρωμα των τοιχίων και του πυθμένα. Στη συνέχεια, τοποθετούνται τα υλικά που θα εντοιχιστούν καθώς και οι διακλαδώσεις που θα καλυφθούν από μπετόν. Τοποθετείται ο εσωτερικός ξυλότυπος και ακολουθεί η σκυροδέτηση της πισίνας. Μετά την αφαίρεση του ξυλότυπου έχουμε:

  1. Εσωτερικά της πισίνας, τη μόνωση, το gross betton για την ολοκλήρωση του πυθμένα, την τσιμεντοκονία, το βάψιμο με εποξειδική ρητίνη ή την επένδυση με πλακάκια ή ψηφίδα
  2. Εξωτερικά της πισίνας γίνεται επισκέψιμο περιμετρικό τούνελ ή εντοιχωμάτωση αφού πρώτα τοποθετηθούν οι διακλαδώσεις των υδραυλικών περιμετρικών δικτύων.

β) Πισίνες από εκτοξευμένο μπετόν : μετά την ολοκλήρωση της εκσκαφής γίνεται το σιδέρωμα στη γη και χωρίς ξυλότυπο. Το μπετόν το οποίο ακολουθεί παράγεται από μια συσκευή στην οποία τοποθετούμε άμμο, χαλίκι και τσιμέντο. Ύστερα το μείγμα αυτό οδηγείται με συμπιεσμένο αέρα και σε στεγνή κατάσταση στο στόμιο εκτόξευσης που περιλαμβάνει μια παροχή νερού με πίεση. Το βρέξιμο του μπετόν γίνεται κατά τρόπο συνεχή την στιγμή της εκτόξευσης. Με την μέθοδο αυτή επιτρέπονται εκκεντρικά σχέδια. Μειονέκτημα, η υψηλή τιμή, η μη δυνατότητα τοποθέτησης πλακιδίων, (τοποθετείται ψηφίδα ή γίνεται βάψιμο).

Κατασκευή Πισίνας με Μεταλλικά Πάνελ

Κατασκευή Πισίνας με μεταλλικά πάνελ

Η Ελληνική αγορά ενδείκνυται λόγω της σεισμογένειας της και των ακραίων θερμοκρασιών που αναπτύσσονται για την τοποθέτηση βιομηχανοποιημένων πισινών (πισίνες προκάτ) σε αντίθεση με τις πισίνες κατασκευασμένες από σκυρόδεμα.

Ωστόσο, λόγω αυτών ακριβώς των συνθηκών απαιτείται πάνελ υψηλής ποιότητας και αντοχής ώστε να μην δημιουργηθούν ποτέ μακροχρόνια προβλήματα.

Η  Oxygon είναι πρωτοπόρος στην προκατασκευασμένη πισίνα από το 2001. Διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και το τεχνικό υπόβαθρο για να εγγυηθεί μια τέλεια κατασκευή. Ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η διάθεση γίνεται αποκλειστικά από εμάς, σε μονάδα μας στην Θεσσαλονίκη. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε τόσο μεταξύ των προτεινόμενων σχεδίων αλλά όσο και δικού σας ελεύθερου σχεδίου.

pic 09

Τα ατσάλινα πάνελ της  Oxygon:
Πληρούν όλες τις διεθνείς και εγχώριες τεχνικές προδιαγραφές
Έχουν στατική μελέτη για χρήση σε πολεοδομική άδεια
Παράγονται σε ύψη από 0,60μ έως 2,00μ
Δεν έχουν περιορισμό σχεδίου ή διάστασης
Ιδανικά για κατασκευές όπου γίνεται χρήση της διάταξης για έκδοση άδειας μικρής κλίμακος
Προσαρμόζονται στον δικό σας εξοπλισμό σκίμμερ, φωτιστικά κ.λ.π.

Πλεονέκτημά τους είναι:

Ο σύντομος χρόνος κατασκευής, η χαμηλή τιμή και η μη απαίτηση πολλών οικοδομικών εργασιών

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πισίνες μεταλλικών πάνελ, ακολουθήστε το σύνδεσμο: Πισίνα με Μεταλλικά Πάνελ Oxygon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *