Η Εταιρεία

Η εταιρεία OXYGON, με την σημερινή δομή της, δραστηριοποιείται στον χώρο της πισίνας, του υδρομασάζ και της επεξεργασίας νερού εδώ και 23 χρόνια. Η σημαντική αυτή πολυετή εμπειρία, έχει επιφέρει τεχνογνωσία η οποία της έχει δώσει την δυνατότητα να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η OXYGON μέσω της συνεχής ανάπτυξης του Δικτύου Επίσημων Συνεργατών αλλά και την εξαγωγική της δραστηριότητα σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και βόρεια Αμερική, έχει διαμορφώσει τα προϊόντα της ώστε να προσαρμόζονται σε όλες τις απαιτήσεις της εκάστοτε τοπικής αγοράς. Επίσης, καθώς πολλά από τα προϊόντα είναι δικής της παραγωγής, έχει την δυνατότητα ανάπτυξης τους με βάση της προδιαγραφές των επαγγελματιών του κλάδου. 

Στέργιος Καραβασίλης
CEO / Owner
karavasilis@oxygon.gr

Γιάννης Κόκκινος
Managing Director
kokkinos@oxygon.gr

Μαρία Αναγνώστου
Administration Manager
maria@oxygon.gr

Παναγιώτης Ρήγος
HQ Manager
prigos@oxygon.gr

Γιώργος Μιχαηλίδης
Engineer / Project Manager
george@oxygon.gr

Ευστρατία Σουσαμλή
Adminitration
efstratia@oxygon.gr

Προϊόντα πισίνας

Η Oxygon, με την σημερινή δομή της, δραστηριοποιείται στον χώρο της πισίνας και του υδρομασάζ από το 2001. Η σημαντική αυτή πολυετή εμπειρία, έχει επιφέρει τεχνογνωσία η οποία της έχει δώσει την δυνατότητα να σχεδιάζει, να παράγει και να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.  

Με πρωτογενή παραγωγή δικών της προϊόντων, αλλά και με παραγωγή υλικών δικών της προδιαγραφών και χαρακτηριστικών σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες μονάδες παραγωγής παγκοσμίως, υπογράφει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων πισίνας στην Ελλάδα και από τις πληρέστερες στην Ευρώπη

Μερικά από τα προϊόντα πισίνας είναι

16 επιλογές σε αντλίες πισίνας, συμπεριλαμβανομένων των καταξιωμένων πλέον αντλιών της σειράς Mira, αντλίες inverter, Sea-Water κ.α.
10 επιλογές σε αμμόφιλτρα, μεταξύ αυτών, νέο Premier αμμόφιλτρο πολυεθυλαινίου με διπλό διαχύτη, Bobbin Wound για ιδιωτικές πισίνες, κ.α.
* Φωτιστικά ρητίνης επιτοίχια και σε AISI316.
* Εξοπλισμό πισίνας, όπως στόμια εισροής, φρεάτια κ.λ.π. σε ανοξείδωτο 316.
* Τεράστια ποικιλία σε δοσομετρικά συστήματα.
* Τις διαδεδομένες, αξιόπιστες και εύκολες στην τοποθέτηση και χρήση ηλεκτρολύσεις της σειράς EC.
* Καταρράκτες και water features.
* Έτοιμες πλήρης προτάσεις πισίνων σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις με μεταλλικά πάνελ αλλά και δυνατότητα επιλογής αυτόνομων μεταλλικών πάνελ για την κατασκευή πισίνας η οποία δεν υπάρχει στα προτεινόμενα σχέδια.
Ρομποτικά συστήματα καθαρισμού πισίνας με την καλύτερη σχέση Value For Money της αγοράς.
* Απεριόριστες επιλογές σε Αντλίες θερμότητας, εναλλάκτες και heater πισίνας.

Προϊόντα Επεξεργασίας Νερού

Η Oxygon από το 2010 δραστηροποιείται στην επεξεργασία νερού για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του χώρου της επεξεργασίας νερού, αναπτύσει συστήματα και λύσεις στην εξυγίανση του πόσιμου νερού (φίλτρανση, αποσκλήρυνση, απιονισμός, αντίστροφη όσμωση, λύσεις στην καφεστίαση κτλ). Με τα συστήματα αυτά επιτυγχάνεται η βελτίωση της ποιότητας του νερού, η μείωση του κόστους συντήρησης του εξοπλισμού αλλά και η προστασία της υγείας του ανθρώπου.

Μερικά από τα προϊόντα επεξεργασίας νερού είναι:

* Επαγγελματικά και οικιακά συστήματα φίλτρανσης
Αυτοκαθαριζόμενα φίλτρα
* Συστήματα Αντίστροφης Όσμωσης που καλύτπουν τις ανάγκες από ένα σπίτι ή το ενοικιαζόμενο δωμάτιο, το εστιατόριο και την καφετέρια, μέχρι και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, οικισμούς ή νησιά ολόκληρα.
* Αποσκλήρυνση, Αποσιδήρωση, Απομαγγανίωση, Απονιτροποίηση, αφαίρεσης Αρσενικού, Απιονισμό οικιών, εστίασης, ξενοδοχειακών μονάδων.
* Τεράστια παρακαταθήκη σε ανταλλακτικά και εξαρτήματα όλων των προϊόντων και συστημάτων

Υδρομασάζ

Oxygon είναι κορυφαίος προμηθευτής σπα, υδρομασάζ και αξεσουάρ σπα. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα, άνεση και συνολική απόδοση υδρομασάζ στην αγορά!

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας κατασκευής ιδανικών υδρομασάζ, σπα και φορητών υδρομασάζ, έχουμε θέσει ως στόχο να είμαστε το νούμερο 1 στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά, με την καλύτερη ποιότητα, άνεση και συνολική απόδοση.

Προσθέτοντας σε αυτό μια ανταγωνιστική τιμολόγηση, είμαστε ασυναγώνιστοι. Επιλέξτε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει μέσω του Δικτύου Επίσιμων Συνεργατών.

Βιολογικός Καθαρισμός

Η Oxygon είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για να βρείτε την καλύτερη λύση στα θέματα διαχείρισης νερού και επεξεργασίας αποβλήτων που σας απασχολούν. Από την μελέτη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση μέχρι τη συντήρηση του συστήματος επεξεργασίας, η Oxygon εξασφαλίζει αποτελεσματική και ξένοιαστη λειτουργία, χαμηλό κόστος και αξιόπιστη συνεργασία.

Η Oxygon σχεδιάζει, συναρμολογεί, προμηθεύει και τοποθετεί ένα ευρύ φάσμα συστημάτων επεξεργασίας λυμάτων. Οι λύσεις μας είναι συμβατές με την νομοθεσία και απλές στην εγκατάσταση, εύκολες στη χρήση και οικονομικές στη διατήρησή τους.