Διαθέσιμες θέσεις εργασίας

1. Μηχανικός Πωλήσεων

Τίτλος Θέσης: Μηχανικός Πωλήσεων – Προϊόντα Πισίνας

 

Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

 

Σχετικά με την Oxygon:

Η Oxygon, με την σημερινή της δομή, είναι ενεργός στον χώρο της πισίνας και του υδρομασάζ από το 2001. Η σημαντική αυτή πολυετή εμπειρία έχει αποτελέσει πηγή τεχνογνωσίας, που της παρέχει τη δυνατότητα να σχεδιάζει, να παράγει και να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Με την παραγωγή δικών της προϊόντων και την παραγωγή υλικών δικών της προδιαγραφών, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες μονάδες παραγωγής παγκοσμίως, η Oxygon υπογράφει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων πισίνας στην Ελλάδα και μία από τις πληρέστερες στην Ευρώπη.

 

Επισκόπηση Θέσης:

Αναζητούμε έναν δυναμικό Μηχανικό Πωλήσεων για να ενταχθεί στην ομάδα μας. Ο Μηχανικός Πωλήσεων θα είναι υπεύθυνος για την προώθηση και την πώληση της γκάμας μας προϊόντων πισίνας σε υπάρχον και νέους πελάτες χοντρικής και τεχνικές εταιρείες. Αυτός ο ρόλος απαιτεί τεχνική εμπειρογνωμοσύνη στον εξοπλισμό και τα συστήματα πισίνας, σε συνδυασμό με ισχυρές δεξιότητες στις πωλήσεις και στη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες.

 

Βασικές Ευθύνες:

– Ανάπτυξη και εκτέλεση στρατηγικών πωλήσεων για την επίτευξη ή υπέρβαση στόχων πωλήσεων για τα προϊόντα πισίνας.

– Αναγνώριση και εκμετάλλευση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών, συμπεριλαμβανομένης της εύρεσης πελατών και της παραγωγής leads.

– Δημιουργία και διατήρηση ισχυρών σχέσεων με υπάρχοντες πελάτες και εταίρους, παρέχοντας εξαιρετική εξυπηρέτηση και υποστήριξη.

– Πραγματοποίηση παρουσιάσεων προϊόντων και τεχνικών παρουσιάσεων για να επιδείξει τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη των προϊόντων πισίνας της εταιρείας.

– Συνεργασία με εσωτερικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών και της μάρκετινγκ, για να υποστηρίξει την ανάπτυξη προϊόντων και τις προωθητικές δραστηριότητες.

– Παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς, των προσφορών των ανταγωνιστών και των αναπτύξεων της αγοράς για να ενημερώνει στρατηγικές πωλήσεων και θέσεις προϊόντων.

 

Απαιτήσεις:

– Πτυχίο Πολυτεχνείου, Διοίκησης Επιχειρήσεων ή σχετικό.

– Αποδεδειγμένο ρεκόρ επιτυχίας στις τεχνικές πωλήσεις, προτιμότερο στη βιομηχανία πισίνας.

– Ισχυρή τεχνική κατανόηση του εξοπλισμού πισίνας, των συστημάτων επεξεργασίας νερού και των σχετικών τεχνολογιών.

– Εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας και διαπροσωπικές ικανότητες, με τη δυνατότητα να δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με πελάτες και εταίρους.

– Αυτοκινητούμενος και με κίνητρο για αποτελέσματα, με προσανατολισμό στην ανίχνευση και την εκμετάλλευση επιχειρηματικών ευκαιριών.

– Ικανότητα να εργάζεται ανεξάρτητα και ως μέρος μιας συνεργατικής ομάδας.

– Προθυμία για ταξίδια κατά την ανάγκη για να συναντά πελάτες και να παρακολουθεί εκδηλώσεις της βιομηχανίας.

 

Παροχές:

– Ανταγωνιστικός μισθός με βάση την απόδοση.

– Πλήρως ενσωματωμένο πακέτο υγείας.

– Ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και προαγωγή.

– Δυναμικό περιβάλλον εργασίας με έμφαση στην καινοτομία και τη συνεργασία.

 

Πώς να Υποβάλετε Αίτηση:

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προσκαλούνται να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και τη συνοδευτική επιστολή τους περιγράφοντας τις προσόντα τους και τη σχετική εμπειρία τους στο kokkinos@oxygon.gr. Παρακαλούμε συμπεριλάβετε “Μηχανικός Πωλήσεων – Προϊόντα Πισίνας” στη γραμμή θέματος του email σας.

 

  • Ενταχθείτε στην Oxygon και βοηθήστε μας να επαναπροσδιορίσουμε τη βιομηχανία των πισίνων με τα καινοτόμα μας προϊόντα και λύσεις! Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην ομάδα μας.

 

2. Πολιτικός Μηχανικός

Η Θέση

Μηχανικός με εξειδίκευση στην επίβλεψη κατασκευαστικών έργων.

Βασικές Ευθύνες

  • Αποτελεσματική οργάνωση και διαχείριση της κατασκευαστικής τοποθεσίας, επιβλέποντας τη διαδικασία από τις ανασκαφές έως την ολοκλήρωση του σχεδίου.
  • Αναθεώρηση και παρακολούθηση του χρονοδιαγράμματος κατασκευής για να διασφαλιστεί η έγκαιρη και ακριβής εκτέλεση του έργου.
  • Ασκηση προσεκτικού ελέγχου στον προϋπολογισμό του έργου, εξασφαλίζοντας την επίτευξη των οικονομικών στόχων.
  • Διασφάλιση της ποιότητας των κατασκευαστικών έργων και της συμμόρφωσης προς τις προδιαγραφές υλικών που χρησιμοποιούνται στην τοποθεσία.
  • Πραγματοποίηση μετρήσεων, ενδιάμεσων (μηνιαίων) / τελικών πιστοποιητικών εργασιών και πρωτοκόλλων πρακτικής ολοκλήρωσης προς τους υπο-εργολάβους.
  • Αναφορά εξελίξεων εργασίας, χρονοδιαγράμματος και οικονομικής προόδου του έργου στη διοίκηση.
  • Παρακολούθηση των κανόνων Υγείας & Ασφάλειας του προσωπικού.

3. Βusiness administration

Ενταχθείτε στην Ομάδα της Oxygon – Αναβαθμίστε την Καριέρα σας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων!

Είστε έτοιμοι να γίνετε μέλος της Oxygon, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στον τομέα των προϊόντων πισίνας και επεξεργασίας νερού, που δραστηριοποιείται σε 22 χώρες; Αυτήν τη στιγμή αναζητούμε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία για τη θέση της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Κύριες Ευθύνες:
– Εμπειρία στη διοίκηση εμπορικών δραστηριοτήτων
– Διαχείριση σχέσεων με πελάτες

4. Τεχνικός πισίνας - Υδραυλικός

Ζητείται τεχνικός με γνώσεις υδραυλικών ή και θερμο-υδραυλικών για μόνιμη εξαρτημένη σχέση εργασίας. Οι γνώσεις κατασκευής πισίνας θα προτιμηθούν.

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Εκπαίδευση: Γενικό/Τεχνικό Λύκειο, Τεχνική Σχολή

Διαθεσιμότητα για ταξίδια: 25%

ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ 2024