Μεταλλικά Πάνελ Πισίνας

Τα μεταλλικά πάνελ της OXYGON παράγονται στη Θεσσαλονίκη, και η τεχνογνωσία μας στην παραγωγή τους χρονολογείται από το 2001. Οι εξαιρετικές ικανότητες που αποκτήσαμε κατά τη διάρκεια αυτών των ετών αντανακλούνται στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

Τα πλεονεκτήματα της κατασκευής μας είναι πολλαπλά και προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα όσον αφορά την ποιότητα, την ταχύτητα και το συνολικό κόστος μιας πισίνας. Η προσέγγισή μας ακολουθεί τη λογική κατασκευής ενός μεταλλικού κτηρίου, εξασφαλίζοντας όχι μόνο την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία, αλλά και την ευελιξία στον σχεδιασμό και την προσαρμοστικότητα στις ατομικές ανάγκες του κάθε πελάτη.

Τα ατσάλινα πάνελ της Oxygon αποτελούν την ιδανική λύση για ποικίλες κατασκευές, καθώς πληρούν όλες τις διεθνείς και εγχώριες τεχνικές προδιαγραφές. Διαθέτουν στατική μελέτη που εγγυάται την ασφάλεια και τη συμμόρφωσή τους προς τις πολεοδομικές άδειες.

Η παραγωγή τους πραγματοποιείται σε ύψη από 0,60μ έως 2,50μ, ενώ δεν υπάρχει περιορισμός σε σχεδίο ή διάσταση. Αυτό επιτρέπει την ευελιξία στον σχεδιασμό και την προσαρμογή στις ανάγκες κάθε έργου.

Ιδανικά κατάλληλα για κατασκευές όπου απαιτείται η έκδοση άδειας μικρής κλίμακος, τα πάνελ προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα προσαρμογής στον δικό σας εξοπλισμό, όπως σκίμμερ, φωτιστικά και άλλα.

   Τα μεταλλικά πάνελ που παράγει η Oxygon έχουν την καλύτερη ποιότητα κατασκευής στην Ευρώπη. Κατασκευασμένα στην Θεσσαλονίκη παρέχονται με πιστοποίηση στατικής επάρκειας και στατική μελέτη. 

   Το πάχος του εκάστοτε πάνελ είναι 12 εκατοστά ενώ το πάχος της ατσάλινης γαλβανιζέ λαμαρίνας είναι 2 χιλιοστά. Είναι τα μόνα πάνελ της Ευρώπης που μπορούν να διαμορφωθούν για πισίνες με βάθος από 0,60 μέτρα μέχρι και 2,5 μέτρα, αυτόνομα, χωρίς σχετική διαμόρφωση του πυθμένα. Επίσης είναι τα μοναδικά πάνελ στην Ευρώπη που μπορούν να ακολουθήσουν την επικλινή διαμόρφωση του πυθμένα για πισίνες με διαβάθμιση βάθος.

Όταν η συντήρηση πραγματοποιείται σωστά, μια πισίνα από μεταλλικά πάνελ, είτε πρόκειται για spa είτε υδρομασάζ, διακρίνεται για την εξαιρετική αντοχή της στη διάβρωση, διατηρώντας παράλληλα μια διαχρονική αισθητική ποιότητα.

Η ιδιότητα των μεταλλικών πάνελ να συνδυάζουν εξαιρετική αντοχή με ελαφριά κατασκευή τα καθιστά ιδανικά για πισίνες και spa. Αυτό ισχύει τόσο για εγκαταστάσεις εντός εδάφους όσο και για εγκαταστάσεις σε υψηλότερα επίπεδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε μια πισίνα με μεταλλικά πάνελ είτε σε ένα επίπεδο έδαφος, είτε στην ταράτσα του κτιρίου ή του σπιτιού σας, συχνά χωρίς την ανάγκη για τροποποιήσεις στην κύρια δομική υποστήριξη.

Lion Coated Panels

LCP

Advanced Steel Panels

ASP

Η Oxygon δραστηριοποιείται με βάση τις θεμελιώδεις αρχές της συνεχούς εξέλιξης, ανάπτυξης και βελτίωσης των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Εμπνευσμένοι από την 20ετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας στην παραγωγή μεταλλικών πάνελ πισίνας, δημιουργήσαμε τη σειρά Lion Coated Panels (LCP) με ανοδική επίστρωση οξειδίου του αλουμινίου και τη σειρά Advanced Steel Panels (ASP).

Η ανοδική επίστρωση οξειδίου του αλουμινίου προσφέρει προστασία στο μεταλλικό (γαλβανιζέ) πάνελ, υπερβαίνοντας το θερμό γαλβάνισμα κατά 1000 φορές. Αυτή η τεχνολογική και επιστημονική πρόοδος αντανακλάται στα πάνελ της Oxygon, παρέχοντάς τους τη μέγιστη δυνατή προστασία με κόστος πολύ χαμηλότερο από τις λύσεις με ανοξείδωτο χάλυβα.

Ανοξείδωτο Ατσάλινο Πάνελ - OSP

Η Oxygon προωθεί αποκλειστικά τον καινοτόμο κόσμο των ανοξείδωτων πάνελ με το σύστημα Oxygon Stainless Pool (OSP), εξασφαλίζοντας την τοποθέτηση χωρίς ηλεκτροσυγκόλυση. Με το OSP, δημιουργούμε πισίνες που αποτελούν εγγύηση για μια ολόκληρη ζωή.

Επιλογές Μεταλλικών Πάνελ

ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ 2024