Τα 7 θαύματα του...υδρομασάζ

Όλοι γνωρίζουμε τα 7 θαύματα του κόσμου, αλλά δεν έχετε ζήσει πραγματικά μέχρι να γνωρίσετε τα επτά (επιστημονικά) θαύματα του υδρομασάζ που προσφέρει η εμπειρία των υδρομασάζ της σειράς OX της εταιρείας OXYGON.

Εκτός από την απόλυτη χαλάρωση, το υδρομασάζ της OXYGON μπορεί επίσης να προσφέρει εκπληκτικά βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη υγείας και ευεξίας – συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα…

1. Άγχος

Η μείωση του άγχος έχει να κάνει με την ηρεμία του μυαλού και στο να αφεθείτε στην απόλυτη χαλάρωση. Οι εκτοξευτήρες ζεστού νερού (jets) συμβάλλουν στην εκτόνωση της έντασης του σώματος. Όταν το μπάνιο σας συνοδεύεται από βαθιές αναπνοές και ηρεμία, τότε θα βιώσετε στιγμές απόλαυσης μοναδικών αισθήσεων που δρουν ευεργετικά για την υγεία σας.

2. Πόνος της μέσης

Αυτό το ζήτημα επηρεάζει πολλούς ανθρώπους ανεξάρτητα από την ηλικία και τη φυσική τους κατάσταση. Ένας μη ιατρικός τρόπος αντιμετώπισης του πόνου είναι η υδροθεραπεία. Η άνωση που ασκεί το νερό στο σώμα και η υψηλή θερμοκρασία βοηθούν στην ανακούφιση των καταπονημένων μυών, ενώ τα jets στα καθίσματα παρέχουν αίσθηση ανακούφισης στο κάτω μέρος της πλάτης.

3. Σύνδρομο ανήσυχων ποδιών και κράμπες

Εάν έχετε κράμπες στα πόδια ή υποφέρετε από σύνδρομο ανήσυχων ποδιών, θα καταλάβετε την αδυναμία να απολαύσετε έναν καλό ύπνο. Η χαλάρωση σε ένα ζεστό υδρομασάζ πριν από το ύπνο μπορεί να βοηθήσει και να καταπραΰνει αυτά τα συμπτώματα, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι οι αλλαγές στη θερμοκρασία φέρνουν επιπρόσθετα θεραπευτικά οφέλη.

4. Ύπνος

Ένας καλός ύπνος είναι πάντοτε απαραίτητος, αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα στο να επιτύχουν την ποσότητα του ύπνου που χρειάζονται οι οργανισμοί τους. Οι ειδικοί συστήνουν ένα τελετουργικό πριν τον ύπνο – το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει 20 λεπτά σε ένα ζεστό υδρομασάζ- για να προωθήσει τη χαλάρωση και να προετοιμάσει το σώμα μας για ύπνο. Εκτός από την ηρεμιστική αίσθηση ενός ζεστού μπάνιου, όταν βγείτε από το ζεστό νερό, η θερμοκρασία του σώματος αρχίζει να πέφτει, γεγονός που “ενημερώνει” τον οργανισμό σας ότι ήρθε η ώρα για να “σβήσουν οι μηχανές”.

5. Ινομυαλγία

Παρόλο που εξακολουθεί να είναι ένα ιατρικό μυστήριο, η ινομυαλγία έχει ως κύρια συμπτώματα τον διάχυτο μυοσκελετικό πόνο και τις αλλαγές στη διάθεση. Η βύθιση σε ένα υδρομασάζ έχει αποδειχθεί πως βοηθά τα άτομα με ινομυαλγία όχι μόνο να χαλαρώσουν, αλλά και πως μειώνουν μέρος του πόνου στις αρθρώσεις.

6. Ανάκτηση δυνάμεων μετά από άσκηση

Βυθίζοντας τον εαυτό σας στο υδρομασάζ, το ζεστό νερό, ενισχυμένο από το ισχυρό παλμικό μασάζ που πραγματοποιούν τα jets, ανακουφίζει τους πόνους μετά την άσκηση και βοηθά στο να απελευθερωθεί το γαλακτικό οξύ (η αιτία της μυϊκής πίεσης). Μπορείτε ακόμη και να στοχεύσετε τα jets σε συγκεκριμένες περιοχές όπως τα πόδια σας μετά από μια μακρά πορεία ή τρέξιμο ή στους ώμους σας μετά από μια συνεδρία ασκήσεων με βάρη.

7. Ανακούφιση από την αρθρίτιδα

Η αναζήτηση θεραπείας της αρθρίτιδας είναι αυτό που ενέπνευσε την δημιουργία της πρώτης αντλίας υδροθεραπείας στο σπίτι. Αυτό συμβαίνει επειδή το ζεστό νερό διεγείρει τη ροή του αίματος στους δύσκαμπτους μύες και τις μαλακές αρθρώσεις και επιτρέπει στους πάσχοντες από αρθρίτιδα να κάνουν κάποια μαλακές διατάσεις.Τα υδρομασάζ προσφέρουν ευχαρίστηση και ανακούφιση με πρόσθετο το πλεονέκτημα της εργονομίας καθισμάτων, επιτρέποντάς σας να το απολαύσετε παρέα με την οικογένεια και τους φίλους σας..

Μοντέλα Υδρομασάζ της Oxygon