..τα νούμερα παγκοσμίως αποδεικνύουν πως η βιομηχανία ευεξίας είναι πλέον πιο προσοδοφόρα από την φαρμακευτική βιομηχανία. Με άλλα λόγια, έχει περισσότερη αξία να κρατάμε τους ανθρώπους υγιείς από το να τους θεραπεύουμε.

Οι επισκέπτες, ανεξαρτήτως εισοδήματος, είναι πάντα πρόθυμοι να ξοδέψουν λίγα χρήματα παραπάνω για την υγεία τους και την ευεξία τους. Είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν λίγο παραπάνω για σημαντικές παροχές όπως η ποιότητα του αέρα, ο φωτισμός, τα υποαλλεργικά σεντόνια, οι παρεχόμενες υπηρεσίες ευεξίας και σπα. Αυτές οι παροχές αποκτούν ολοένα και περισσότερη αξία καθώς τα νούμερα παγκοσμίως αποδεικνύουν πως η βιομηχανία ευεξίας είναι πλέον πιο προσοδοφόρα από την φαρμακευτική βιομηχανία. Με άλλα λόγια, έχει περισσότερη αξία να κρατάμε τους ανθρώπους υγιείς από το να τους θεραπεύουμε.
Ξενοδοχεία τα οποία δίνουν έμφαση στην παροχή υπηρεσιών ευεξίας σε συνδυασμό με την πολυτέλεια σίγουρα κάνουν το brand τους να ξεχωρίζει στο χώρο της φιλοξενίας. Η εμπειρία του πελάτη διευρύνεται και περιλαμβάνει μια μελετημένη σε βάθος εμπειρία με βάση τις ανάγκες του. Το “μήνυμα” αυτό πρέπει να αντηχεί στα αυτιά του πελάτη ενσωματωμένο στο DNA του brand.
Σάουνα, hammam, υπηρεσίες massage και καλλωπισμού είναι μερικές από τις συνηθισμένες παροχές στα κορυφαία ξενοδοχεία.
Υπηρεσίες ευεξίας & σπα.
Υπηρεσίες ευεξίας & σπα.

Νέες τάσεις στο χώρο ευεξίας και σπα για το 2019 αποτελούν η αλατοθεραπεία, η κρυοθεραπεία καθώς και οι καμπίνες υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Σάουνα με αλατοθεραπεία Oxygon.
Το φυσικό μη ραφιναρισμένο θαλασσινό αλάτι, παίζει ζωτικής σημασίας ρόλο και βοηθά στον καθαρισμό των πνευμόνων και του αναπνευστικού από τις βλέννες, αφού έχει σημαντική αποχρεμπτική δράση, ειδικά στο άσθμα και την κυστική ίνωση και για τον καθαρισμό της καταρροής και του μπουκώματος της μύτης, είναι δε και ένα ισχυρό φυσικό αντιισταμινικό.
Το μυστικό των σπηλαίων άλατος (Salt Caves) είναι ότι ο αέρας που κυκλοφορεί είναι εμπλουτισμένος με ιχνοστοιχεία και ιόντα που απορροφώνται από το σώμα και οδηγούν σε χαλάρωση, αναζωογόνηση και ισορροπία του οργανισμού. Η υψηλή κρυσταλλική του δομή επιτρέπει την κυτταρική απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών του και την αποκατάσταση της ισορροπίας των αλκαλίων και των ηλεκτρολυτών του σώματος.
Εσωτερικό καμπίνας κρυοθεραπείας Oxygon.
Η κρυοθεραπεία συνιστά μια ολοκληρωμένη θεραπεία αναζωογόνησης και αποκατάστασης σε μόλις λίγα λεπτά. Επιταχύνει την φυσική αποκατάσταση του οργανισμού, ενώ ταυτόχρονα ωθεί τον οργανισμό στην παραγωγή ενδορφινών, ενζύμων και ντοπαμίνης χαρίζοντάς του την αίσθηση της ευεξίας και της ευφορίας. Οι χαμηλές θερμοκρασίες διεγείρουν την αύξηση του μεταβολικού μας ρυθμού, την μείωση του άγχους με άμεση συνέπεια και αποτελέσματα στην όψη αλλά και στην ποιότητα της ζωής μας. Πρωταθλητές του υψηλότερου επιπέδου, όπως ο LeBron James και ο Christiano Ronaldo εντάσσουν την κρυοσάουνα στην καθημερινότητά τους. Ενδείκνυται για ταχεία αποκατάσταση τραυματισμών, καταστολή μυϊκών πόνων, καταπολέμηση φλεγμονών, καθώς επίσης και για την αύξηση της μυϊκής δύναμης και αντοχής.
Σαν κατασκευαστές, είναι ευθύνη μας να συμβουλεύουμε, να ενημερώνουμε και να εκπαιδεύουμε τους πελάτες μας και να υποστηρίζουμε ποιοτικά και ανθεκτικά στο χρόνο υλικά και έργα.
Οι τοποθεσίες των ξενοδοχείων καθώς και τα δομικά υλικά πρέπει να εξετάζονται σε πρώιμο στάδιο της διαδικασίας υλοποίησης των project. Πρέπει να δίνεται προσοχή στα καιρικά φαινόμενα της περιοχής, στις κλιματικές αλλαγές, να γίνονται ειδικές μελέτες για αντοχή υλικών και πως αυτά αντιδρούν στις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Είναι πολύ σημαντικό σαν σχεδιαστές και κατασκευαστές να θέτουμε σε προτεραιότητα την ασφάλεια και την ευημερία των πελατών. Όταν “ωθούμε” τους ξενοδόχους να υλοποιούν ανθεκτικά project είτε πρόκειται για εκ νέου κατασκευές είτε για ανακαινίσεις αυτό γίνεται προς όφελος των χρηστών και των πελατών.
Καμπίνα υπέρυθρης ακτινοβολίας.
Ενώ η έννοια της οικοδόμησης ενός ισχυρού brand για το ξενοδοχείο δεν είναι νέα, γίνεται κινητήρια δύναμη για περισσότερο δημιουργικές αποφάσεις.
Σε κάθε συνεργασία και project προσπαθούμε να κατανοήσουμε τόσο τη φυσική όσο και την κοινωνική ιστορία κάθε χώρου. Είναι εξίσου σημαντικό να εμβαθύνουμε στον σύγχρονο πολιτισμό αλλά και στα λιγότερο γνωστά γεγονότα. Αυτή η γνώση συμβάλλει στη δημιουργία μιας μοναδικής ιστορίας η οποία φυσικά μπορεί να εκφραστεί μέσω του σχεδιασμού.
Ειδικός σχεδιασμός project για ενσωμάτωση στο φυσικό τοπίο.
Επικοινωνήστε μαζί μας για το δικό σας, μοναδικό, project. 2310 810000, info@oxygon.gr, www.oxygon.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ 2024